Politic, Stiri

Sosia lu’ Traian Basescu se afla inca in PDL !

Elena Udrea a declarat ca viitorul Presedinte al Romaniei nu se afla in staful PDL-ului.

Elena Udrea a declarat ca viitorul Presedinte al Romaniei nu se afla in staful PDL-ului.Traian Basescu s-a retras din PDL, deoparte nu poate sta, deoarece a impus “PDL-ului” lui Vasile Blaga, ca macar in functiile de prim-vicepresedinti sa-i fie acceptati oamenii sai.

Susţinătorii lui Vasile Blaga – pentru că, aşa cum ştim, PDL, la acest moment este divizat şi fracturat, mai mult ca niciodată, au acceptat totusi oamenii impusi pentru functiile de prim-vicepresedinti in persoanele protejate.. Anca Boagiu si Liviu Negoiță.

Președintele PDL, Vasile Blaga, a ținut un discurs la începutul CNC a partidului, uitand se pare de jignirile si acuzele grave ale Elenei Udrea si a mentorului ei protector Traian Basescu, vorbind despre importanța alegerilor pentru echipa PDL, aflată la egalitate cu importanța alegerilor conducerii PDL, dar nu a comentat absolut nimic despre impunerile lui Traian Basescu.

Cu acest prilej, Elena Udrea nu mai contesta alegerile de acum doua saptamanii cand la functia de presedinte al PDL-ului nu a reusit sa stranga voturile necesare victoriei mult asteptate de Traian Basescu.

Asadar.., la alegerile de azi în PDL: Anca Boagiu, Liviu Negoiță, Andreea Paul și Dorin Florea, prim-vicepreședinți. S-au ales și cei 16 vicepreședinți – opt desemnați pe departamente și opt pe regiuni. 

Secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, a fost reconfirmat în funcție pentru un nou mandat.

În acelaşi tur de scrutin a fost ales şi trezorierul partidului, singurul candidat la funcţie fiind Ion Ivaşcu.

I.L

blank