Social, Stiri, Ultima Ora

Sorin Oprescu s-a implicat in ajutorarea copiilor aflati in dificultate

Primarul General, Sorin Oprescu, a fost prezent astazi, la sediul Creart, unde, in parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor, a lansat Campania umanitara “Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun”.

61593884

In cadrul evenimentului s-a lansat o carte de povesti, toate incasarile rezultate din achizitionarea acesteia fiind utilizate in beneficiul a 240 de copii si tineri aflati in grija SOS Satele Copiilor.

“Prin aceasta campanie dorim sa ajutam SOS Satele Copiilor sa cladeasca celor mici un viitor. Sa simta ce inseamna acasa, sa poata visa frumos, sa stie ca undeva, cineva se gandeste la ei. Haideți ca impreuna sa daruim clipe din viața noastra pentru o viața de om!”, a declarat Primarul General, Sorin Oprescu.

61603730

Municipalitatea a pus la dispozitia Asociatiei SOS Satele Copiilor o casuta la Bucharest Christmas Market, in Piata Universitatii, de unde vizitatorii pot achizitiona volumul de povesti. Tot la casuta SOS va fi amplasat “un bradut al dorintelor” impodobit cu stelute in care copiii i-au scris lui Mos Craciun ce isi doresc. Vizitatorii care vor sa se implice, pot alege o steluta din brad si pot face o donatie pentru copiii defavorizati aflati in grija SOS Satele Copiilor.

61603750

In perioada 29 noiembrie – 28 decembrie, la Piata Universitatii si Cismigiu, Primaria Capitalei, prin Creart, organizeaza Bucharest Christmas Market, aflat la cea de-a treia editie. Timp de o luna, vizitatorii sunt asteptati cu o suta de casute de poveste, spectacole de muzica populara, colinde, concerte ale artistilor consacrati, casuta lui Mos Craciun, un carusel de basm si alte suprize.