Featured, Ultima Ora

Sorin Grindeanu: ”Mâine vom face o sedință de urgență pentru abrogarea acestei ordonanțe”

Premierul României, Sorin Grindeanu a spus că mâine va face o sedință de urgență pentru abrogarea ordonanței privind schimbarea codului penal și a codului de procedură penală.
”Am ascultat si am vazut in aceste zile foarte multe opinii. Multe dintre ele venind din partea colegilor mei de partid din care fac parte de 20 de ani. Colegi din politica, colegi din opozitie, dar si de la oameni din strada.

Vin astazi, dupa aceste opinii sa va spun decizia mea. Nu vreau si nu doresc sa dezbinam România. România nu poate fi ruptă în două. Cred eu că acum România pare ruptă în două.
Vreau să vă spun că tot ceea ce inseamnă deciziile pe care CCR le-a luat în timp este normal să-si găsească transpunerea. Anunț că am luat câteva decizii.
Mâine vom face o sedință de urgență pentru abrogarea acestei ordonanțe. Vom găsi calea legale pentru a nu intra în vigoare această ordonanță. O să facem o consultare cu toate celelalte partide pornind de la forma care o avem și fără acel plafon de 200.000 de lei pentru a putea apoi să o trimitem în Parlament.

Voi continua programul asumat în campanie.” a spus Sorin Grindeanu.