Showbiz

Sorin Brotnei si-a anula nunta

Sorin Brotnei si-a anula nunta

sorin-brotneiGhinionul se ține lanț de Sorin Brotnei, blondul din trupa Akcent. După ce s-a chinuit o grămadă de timp să o cucerească pe femeia cu cele mai lungi picioare din România, Daniela Aciu, acesta a dat cu piciorul la tot.

 

Fericit că, în sfârșit, a reușit să pună mâna pe ea, Sorin a crezut că dacă o cere în căsătorie pe Daniela Aciu, aceasta o să treacă peste toate escapadele lui amoroase. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa, dovedindu-se că zicala “ulciorul nu merge de multe ori la apă”, este adevărată. Cei doi au aproape trei ani de când formează un cuplu, s-au dus la o grămadă de emisiuni ca să-și declare dragoste nemărginită, însă, în spatele acestei povești siropoase de ochii lumii, stau multe certuri și infidelități din partea blondului cu apucături de mare macho.

După ce, nu de mult, a fost surprins în brațele unei domnișoare cu forme apetisante, Sorin s-a dus spășit la iubita sa să-și ceară iertare și să promită că nu o să mai facă. Aceasta l-a ierat, iar planurile de nuntă au continuat în ritmul firesc. Asta până ce, săptămâna aceasta, paparazzi l-au prin din nou pe solist în flagrant, în brațele unei domnișoare brunete din Iași. Și de această dată și-a făcut mea culpa, sperând că Daniela îl va primi din nou cu brațele deschise. Norocul se pare că nu i-a surâs și de această dată, pentru că aceasta a decis să pună capăt defintiv relației și să anuleze toate planurile de nuntă pe care și le făcuseră, lăsându-l pe cântărețul infidel cu ochii în soare.

 Redactia EXPRESSPress

blank