Sorin Bontea
Showbiz

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dați afară de Antena 1. Motivul pentru care nu vor mai fi jurați la „Chefi la Cuțite”

Cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite”, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, nu vor mai face parte din juriului show-ului culinar. Antena 1 a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Reprezentanții Antenei 1 au anunțat, printr-un comunicat, că cei trei jurați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Motivul este „refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Motivul pentru care cei trei jurați au renunțat la „Chefi la Cuțite”

Chefii și-au argumentat refuzul printr-o stare de oboseală, cu toate că între filmări pauza a fost de șase luni (aprilie-octombrie 2023).

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. (…) Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a declarat Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Antena 1 a prezentat calendarul pentru noul sezon al emisiunii. „Toate aceste demersuri au implicat alocarea de resurse financiare și umane, peste 150 de oameni au muncit pentru pregătirea show-ului”, transmite Antena1.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au anunțat, „cu mai puțin de 30 de zile înainte de startul filmarilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală”, potrivit Antena 1.

„Am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată”, a transmis și Mona Segall, producătoarea emisiunii Chefi la cutițe.

blank