Încă o lovitură pentru Sorin Blejnar. Condamnat la închisoare și lăsat fără bani, fostul șef ANAF a rămas și fără soție.

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, a divorţat de sotia sa, Andreea Florentina Blejnar. Judecatoria Sectorului 1 a dispus desfacerea casatoriei, prin acord intre cei doi fosti soti.

Potrivit sursei citate, după divorţ, fosta soţie a lui Sorin Blejnar poate să pastreze numele dobandit prin casatorie.

În privinţa copiilor, instanţa a stabilit că soţii Blejnar vor avea custodie comună, dar aceştia vor locui cu mama. Mai mult, Sorin Blejnar va fi obligat să-i plătească cheltuieli de crestere, ingrijire si educare a minorilor in cuantum de 1/3 din venitul minim net pe economie pe ultimele 6 luni, incepand cu data introducerii actiunii (13 august 2020) si pana la implinirea majoratului de catre beneficiari.

„Definitiva in ceea ce priveste divortul prin acordul partilor si cererile accesorii, cu exceptia dispozitiei privind obligarea petentului la plata contributiei la cheltuielile de crestere, ingrijire si educare a minorilor.

Cu apel in 30 de zile de la comunicare, in ceea ce priveste dispozitia privind obligarea petentului la plata contributiei la cheltuielile de crestere, ingrijire si educare a minorilor, care se exercita prin depunerea cererii la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti,” este minuta instantei.

Sorin Blejnar

Divorţul a fost pronunţat în data de 18 decembrie, conform portalului instantelor.

Sorin Blejnar se află în prezent în Penitenciarul Jilava , după ce a fost condamnat în mai 2019 la 5 ani de închisoare pentru ca a primit spaga 12,5 milioane de lei in schimbul traficarii influentei de sef al Fiscului. Instanta a mai dispus si confiscarea a peste 12,5 milioane lei.