Showbiz, Stiri

Sore si Smiley se oficializeaza

Sore a decis sa rupa tacerea si sa spuna adevarul despre ea si Smiley

 

Sore si SmileySore si Smiley au fost vazuti din ce in ce mai des impreuna, presa si publicul interpretand ca intre cei doi exista ceva. Deliciul publicului ar fi fost pe masura daca cei doi ar oficializa o relatie, oricat de ciudata ar parea.

 

Dar dupa multe speculatii din partea tuturor, Sore, cantareata si actrita din serialul “Pariu cu viata”, a hotarat sa transmita tuturor adevarata relatie dintre ea si Smiley.

 

“Dragii mei,

Am primit foarte multe comentarii si am vazut pe internet cata valva a facut stirea cum ca eu si Smiley suntem un cuplu. Tocmai din acest motiv am vrut sa lamuresc ca intre mine si Smiley nu este nicio poveste de iubire, ci doar o prietenie si o buna colaborare profesionala. Am fost si vom fi vazuti impreuna in continuare pentru ca asta implica job-ul nostru, asa cum se va intampla si luni, 15 aprilie, la concertul aniversar ProFM.

Sper ca sunteti toti mai linistiti acum si va multumesc tuturor pentru ca v-ati facut griji in privinta vietii mele amoroase. Pentru moment sunt as single as possible “, a transmis Sore. .