Showbiz, Stiri

Sore şi Ruby, în imagini fierbinţi!

Prietene la cataramă, rivale în concurs!

sore-si-ruby

Sore si Ruby s-au imprietenit de dinainte de a participa la “Serviti, va rog!”. Ambele artiste au melodii produse de HaHaHa Production, iar timpul pe care l-au petrecut impreuna la inregistrari le-a apropiat foarte mult. Sore si Ruby vor participa in aceasta toamna la emisiunea “Dansez pentru tine”, iar cele doua cantarete par sa se distreze de minune la repetitii.

Fanii lor sunt la curent cu prietenia dintre fete, care se inteleg atat de bine incat nu au nicio retinere in a se fotografia impreuna in ipostaze amuzante si a imparti apoi imaginile cu fanii lor.

sore-si-ruby-

Cele doua nu doar ca se distreaza impreuna, dar par sa aiba aceleasi gusturi in privinta hainelor si accesoriilor. In urma cu cateva luni, Ruby aparea incaltata cu sandalele sale cu imprimeu de leopard si spunea ca sunt cele mai confortabile incaltari ale sale si ca le va purta pana se vor rupe.

I se spunea “cel mai urat tatuaj din toata lumea”, pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Uite cum arata acum

sore-si-ruby-intr-o-imagine

De altfel, bruneta a reusit sa o convinga si pe Sore. Recent, cele doua au aparut purtand aceleasi sandale la un eveniment monden si si-au etalat mandre incaltarile, pozand la fel.