Sore
Showbiz

Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au venit împreună la nunta Ginei Pistol. Cum au fost surprinși

Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au venit împreună la nunta Ginei Pistol. Apariție de zile mari a lui Sore la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Și nu doar pentru că a purtat o rochie roșie, super sexy, ci datorită partenerului de care ar fi fost însoțită, nimeni altul decât Răzvan Miheț, fostul cumnat al Deliei. În lipsa unei confirmări oficiale a relației lor, nu se știe dacă Sore și Răzvan Miheț formează un cuplu sau sunt doar buni prieteni.

Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au venit împreună la nunta Ginei Pistol. Răzvan Miheț a divorțat recent de Oana, sora Deliei Matache, iar Sore este singură, la rândul său, de anul trecut, când s-a despărțit de tatăl fiicei sale, după opt ani. Cei doi au venit împreună la nunta lui Smiley, însă nu au făcut risipă de gesturi romantice. Nu s-au ascuns, ba chiar ar fi dansat împreună, însă nici nu au dat impresia celor din jur că sunt iubiți.

Sore


Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au venit împreună la nunta Ginei Pistol

Cancan.ro speculează o relație amoroasă între Sore și Răzvan Miheț, după ce aceștia au venit împreună la „nunta anului”. Apariția lor la un eveniment atât de mediatizat pare că a fost momentul perfect pentru a dezvălui că sunt împreună, însă deocamdată nu există o confirmare oficială a relației.

Sore a purtat o rochie super sexy, roșie, iar Răzvan Miheț a avut o ținută de culoare neagră și au dansat împreună, dar fără săruturi și gesturi tandre specifice unui cuplu, mai cu seamă că la nuntă a fost și fosta cumnată a bărbatului, Delia Matache.

Oana Matache a divorțat de Răzvan Miheț

Oana Matache a susținut că relația cu soțul ei devenise una toxică, iar actualul iubit, Radu Siffredi a făcut-o să se regăsească și a decis să divorțeze de Răzvan Miheț. Custodia celor doi copii este comună, domiciliul este stabilit la mamă, dar tatăl are dreptul să vină și să-i viziteze oricând își dorește. Răzvan Miheț este cel care se ocupă de toate cheltuielile copiilor, Jessie și Bogdan.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți.

Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile’, spunea ea, în mediul online, la începutul scandalului.

Sore s-a despărțit de tatăl fetiței ei anul trecut

Citește și  Rona Hartner cere 4.000 de euro pentru un recital

La rândul ei, Sore s-a despărțit anul trecut de tatăl fetiței ei. Artista s-a mutat cu Erin într-o nouă casă după ce povestea cu avocatul Mircea Julean a ajuns la final.

„Au fost 8 ani frumoşi, care ne-au adus maturizarea şi cea mai de preţ realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea şi cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simţit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă aşa cum nu mi-am expus relaţia pe internet, cu la fel de multă discreţie voi proceda şi în acest caz’, anunța atunci Sore pe contul său de Instagram.

blank