Showbiz

Sore si Carmen Bruma, ca nişte nimfe la malul marii

Sore si Carmen Brumă sunt printre acele vedete care nu au de ce să se teamă atunci când poartă costumul de baie, pentru că sunt perfecte!

soreSore este vedetă a trupei LaLa Band şi are şi o carieră solo de succes. Carmen Bruma, iubita lui Mircea Badea, este realizatoare şi prezentatoare de emisiuni tv.

carmen brumaDincolo de poveştile care s-au spus despre ea, Sore a demonstrat că este o voce bună şi o prezenţă extrem de plăcută. Cu un fizic armonios, tânără cântăreaţă de 23 de ani îşi mai ţine fanii în alertă nu doar cu postări muzicale, ci şi cu imagini mai senzuale.

Recent, ea a postat pe Facebook o fotografie de la mare. Îmbrăcată cu un frumos costum de baie, Sore sare şi se se bucură de clipe minunate la malul mării.

Trupul cântăreţei este perfect – netunată, fără celulită şi cu o siluetă demnă de un model de podium.

În ce o priveşte pe Carmen Brumă este foarte bine cunoscută pasiunea ei pentru sport, care o ajută să fie într-o formă de invidiat. Iată cât de bine arată în costum de baie.

Carmen Brumă a postat pe pagina ei de Facebook o nouă imagine în care fanii îi pot admira corpul perfect. Carmen apare într-un bikini portocaliu, la malul mării, astfel că nu poţi să nu îi observi abdomenul perfect lucrat, „cu pătrăţele”.

Ea a postat un clip video din emisiunea pe care o prezintă, „Ai grijă de tine”, clip în care aflăm cum se alege un costum de baie în funcţie de siluetă.

Sore şi Carmen Brumă sunt ca două zeiţe pe plajă sau la piscină.