Fanii sunt în extaz: “Cat am asteptat poza asta!”

 sore-si-fostu

 Sore si Rapha Tudor au format unul dintre cele mai indragite cupluri ale fanilor LaLa Band, iar decizia lor de a pune capat relatiei dupa numai cateva luni a surprins pe toata lumea.

La acel moment, cei doi si-au facut publica despartirea printr-un clip publicat pe Youtube si pe paginile lor de Facebook, in care isi anuntau fanii ca au decis sa fie doar buni prieteni. De atunci a trecut un an si jumatate, iar Sore si Rapha par sa fi ramas in relatii foarte bune.

Artistul a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare alaturi de Sore, in culisele unui concert sustinut alaturi de trupa din care amandoi fac parte. “Veselie mare la concert!”, a scris Rapha in dreptul fotografiei in care cei doi apar fericiti si plini de energie.

Ipostaza in care au aparut cei doi fosti iubiti le-a dat sperante fanilor, care le-au transmis ca de mult asteptau sa-i mai vada impreuna intr-o poza: “Poza mult asteptata”, “De cand asteptam poza asta”, “Sunteti foarte frumosi”, “Vrem sa va mai vedem asa”, le-au transmis prietenii de pe Facebook.