Showbiz, Stiri

Sora lui Sergiu Nicolaescu, DECIZIE RADICALĂ cu privire la cumnata ei.

De la moartea lui Sergiu Nicolaescu, în ianuarie 2013, între sora acestuia, Iolanda, şi soţia lui, Dana, a fost un război continuu. Situaţia a luat însă, recent, o întorsătură neaşteptată.

6-iolanda-nicolaescu_2331286012

Cumnatele au dat uitării neînţelegerile, iar Iolanda spune că vrea să renunţe la procesul pe care i l-a intentat Danei şi prin care cerea anularea testamentului lăsat de Sergiu Nicolaescu.

Deşi procesul este încă în plină desfăşurare, următorul termen fiind în septembrie, Iolanda Nicolaescu a spus pentru „ring”că a îngropat securea războiului. Mai mult, a dat uitării toate neînţelegerile avute cu cumnata sa, Dana, şi va renunţa la proces.

„Am terminat cu toate interviurile. M-am împăcat cu cumnata mea şi sunt bine mersi. Eu, în septembrie, trebuie să îmi aranjez nişte acte. Renunţ la proces. Nu mai am nevoie, mă înţeleg cu cumnată-mea. Sunt bine, mă ajută. Vorbesc cu avocatul şi renunţ. Nu ştiu ce o să se întâmple cu taxa de timbru, nu cred că îmi mai dă cineva banii înapoi. M-am chinuit pentru ei…”, a spus Iolanda Nicolaescu.

Cu toate acestea, ea nu vrea să îi lase fără să plătească pe medicii care s-au ocupat de Sergiu Nicolaescu şi pe care îi consideră responsabili pentru decesul acestuia.

” Aş vrea să dau medicii, care s-au ocupat de Sergiu, în judecată. Să termin cu procesul ăsta, şi văd mai încolo ce o să fac. Nu pot să mă ocup de toate”, a mai spus Dana Nicolaescu.

blank
blank