Cătălin Scărlătescu
Showbiz

Sora lui Cătălin Scărlătescu dezvăluie de ce fratele ei nu s-a însurat până la 51 de ani: „El îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase”

Cătălin Scărlătescu a fost, până de curând, unul dintre cei mai faimoși, dar și mai vânați burlaci ai României, însă până la 50 de ani nu a reușit să se însoare. Acum este într-o relație cu doina Toedoru și sunt mari șanse ca cei doi să ajungă la Starea Civilă. Sora faimosului chef a explicat recent care este motivul pentru care relațiile amoroase ale fratelui ei nu au rezistat.

Unul dintre cei mai celebri burlaci din showbiz, Cătălin Scărlătescu nu a reușit însă să se însoare, deși a împlinit 51 de ani. chiar dacă a fost discret în privința vieții personale, asta nu înseamnă că prin viața celebrului chef nu au trecut o mulțime de doamne și domnișoare. Dat fiind că Doina Teodoru este și ea celebră, Cătălin Scărlătescu nu și-a mai putut ascunde relația. Mai mult, s-a îndrăgostit și nu este exclus ca relația cu simpatica actriță să se transforme în căsnicie. De ce nu s-a însurat până la vârsta asta? Carmen Istrate, sora carismaticului Scărlătescu, știe cel puțin unul dintre motive…

Cătălin Scărlătescu

Sora lui Cătălin Scărlătescu dezvăluie de ce fratele ei nu s-a însurat până la 51 de ani

Că chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt perechea perfectă s-a dovedit după ce au trecut inclusiv proba de foc de la America Express, de unde s-au întors mai căliți, mai puternici și mai uniți. Fanii așteaptă acum să-l vadă pe celebrul chef cu verigheta pe deget, la fel și colegii săi de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, care au glumit non-stop pe acestă temă cu prietenul lor Scărlătescu. Extrem de rezervat cu viața privată, Cătălin Scărlătescu nu a mai putut ascunde relația cu Doina Teodoru, actrița bucurându-se la rândul ei de notorietate. Cei care s-au întrebat cum de nu a găsit, până la 50 de ani, femeia care să-l convingă să se însoare vor afla acum o variantă posibilă… furnizată chiar de către sora faimosului bucătar.

„Discuția asta de multe ori a trezit controverse. De exemplu, mergem în vacanță, el este cu iubita și sunt și eu, de obicei mergem așa, eu sunt singură și el cu iubita. Tot timpul, el îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase. Eu tot timpul încerc să le explic. Pur și simplu știi cum sunt femeile. Au nevoie de atenție’, a dezvăluit Carmen Istrate, potrivit cancan.

Sora lui Cătălin le-a dat chiar și sfaturi femeilor care au trecut prin viața acestuia, susținând că nu s-a simțit confortabil când fratele ei nu le acorda partenerelor sale atenția necesară.

„Oricare ar fi relația, în momentul în care bărbatul de lângă tine nu îți dă ție toată atenția și o împarți cu altă femeie, chiar dacă este mama, sora, că și cu mamele au fetele probleme, (e neplăcut). Eu mă simt ciudat de multe ori și încerc să le explic. Pe calea aceasta le zic să stea liniștite și să încerce să îi câștige atenția mai mult decât o fac’, a mai spus sora lui Cătălin Scărlătescu.

Cine este sora lui Cătălin Scărlatescu

Puțină lume știe că chef Cătălin Scărlătescu are o soră pentru că lui Carmen îi place discreția și nu a făcut niciodată paradă din celebritatea fratelui ei. Ei bine, juratul de la Chefi la cuțite are o soră nu doar frumoasă, ci și descurcăreață. Carmen Istrate îi calcă pe urme fratelui ei celebru!

Carmen Istrate nu are succesul fratelui ei, celebrul jurat de la Chefi la cuțite, însă a moștenit și ea din talentul în bucătărie al acestuia. Sora lui Scărlătescu este as la clătite și și-a deschis, la un moment dat, un local la malul mării, foarte apreciat pentru diversitatea de clătite. Amuzant este că Scărlătescu detestă clătitele, așa cum a afirmat de atâtea ori în emisiunea unde este jurat!

Carmen a vorbit întotdeauna la superlativ despre relația pe care o are cu fratele ei și cât de mult a contat faptul că a îndrumat-o în cariera ei.

„M-a întrebat când mă mărit. Cătălin m-a întrebat. Curând sper. După ce am divorţat, Cătălin şi părinţii mei au fost lângă mine. Mi-au zis: ştii ceva, du-te, du-i copilul să-l crească el, să vadă cum e.

Relaţia dintre Cătălin şi Andrei este una pe mute. Băiatul meu vorbeşte foarte puţin şi Cătălin niciodată nu-i invadează spaţiul şi din cauza asta relaţia lor s-a consolidat mai bine’, spunea sora lui Cătălin Scărlătescu acum ceva timp.

Sora lui Cătălin Scărlătescu are o afacere cu clătite

Citește și  Harry și Meghan, fără eticheta Sussex Royal

Deși Cătălin Scărlătescu urăşte clătitele, Carmen a făcut o adevărată pasiune din a le pregăti. Toată vara, blonda, ajutată de Cătălin, face clătite la mare.

„Aveam o ofertă, era 50 de lei o clătită cu selfie. Adică îşi făcea omul un selfie cu mine şi nu mâncau clătite. Mi-a zis Scărlătescu: du-te în Franţa să înveţi să faci clătite! M-am suit în avion, nu ştiam nici unde mă duc, m-am uitat pe hartă, mi-am ales un oraş, nu ştiam unde mă duc, nu ştiam pe nimeni.

Nu aveam decât un bilet de avion în buzunar şi atât. Eu sunt sora lui Scărlatescu şi cu toate astea e important să fii sora lui Scarlatescu, nu pot să mint, eu oriunde mă duc mi se deschid uşile şi oamenii se poartă altfel cu mine’, a mai spus Carmen Istrate, potrivit Libertatea.

blank