Un sondaj CURS, de tip Omnibus, realizat la nivelul municipiului București arată faptul că 63% dintre repodenți consideră că direcția în care se îndreaptă Capitala este una greșită, iar PSD este în creştere în ce priveşte opţiunea electorală, astfel încât actuala coaliţie de guvernare nu ar mai realiza majoritatea.

Sondaj CURS. Conform sondajului, 63% dintre bucureșteni consideră că orașul se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce doar 29% consideră că direcția este una bună.

De asemenea, 66% dintre bucureșteni consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce doar 30% consideră că direcția este bună.

Potrivit aceluiaşi sondaj CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, PSD ar obține 32%.

Sondaj CURS: PNL este în cădere liberă în Bucureşti

Pe locul doi s-ar clasa USR-PLUS cu 27%, în timp ce PNL ar obține 20%. De remarcat faptul că cele două formațiuni nu ar mai reuși să alcătuiască majoritatea la Capitală.

În urcare se află partidul AUR, care ar obține 7%, în timp ce PMP ar obține 5%.

Sondaj CURS

Universul de eşantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 1077 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%, conform Stiripesurse.

Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Perioada de realizare: 19 – 26 martie, 2021.