Showbiz, Stiri

Sofia Vicoveanca, tezaurul folclorului românesc!

Vezi cine spune astfel despre “vocea extraordinară” a muzicii Moldovei!

Sofia 1

Cântăreața Olga Bălan a locuit ani buni în Italia. De o bună perioadă de timp, artista se împarte între Italia și România. Acest lucru a făcut-o să reîntâlnească mari artiști, pe care îi admiră cu tot sufletul.

După ce a cunoscut mai multe vedete din Italia, Olga Bălan se bucură la fel de mult, când are ocazia să vadă un artist autohton. Printre artistele care îi sunt atât de dragi Olgăi Bălan se numără și Sofia Vicoveanca. Cântăreața și-a exprimat admirația pentru interpreta de muzică popular inclusiv pe pagina ei de Facebook.

Sofia 5

“Dragi prieteni, după cum știți am trăit în Italia 20 de ani, iar de ceva timp sunt între Romania și Italia. În acest timp am întâlnit persoane minunate, artiști minunați. În această fotografie sunt alături de o persoană deosebită, cu o energie pozitivă, cu o frumusețe exterioară, dar și interioară, și mi-a făcut mare plăcere să o cunosc personal. Este vorba de artista noastră Sofia Vicoveanca, o comoară a folclorului nostru românesc, o voce extraordinară, un stil unic, care îți umple sufletul de fericire ascultând-o!”, a scris pe Facebook Olga Bălan, la adresa Sofiei Vicoveanca.