Showbiz, Stiri

Sofia Anais Băsescu-Ionescu, pentru prima oară acasă!

Nepoata şi fiica preşedintelui au fost externate. În urmă cu mai puţin de o oră Elena Băsescu şi fetiţa ei, Sofia Anais, au fost externate din Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

camera SofiaŞi mama, şi copilul sunt bine, chiar dacă micuţa nepoată a preşedintelui Băsescu a slăbit a doua zi după naştere circa 100 de grame, în urma declanşării icterului – normal la nou-născuţi -, potrivit uneia dintre bunici.

Elena Băsescu a născut duminică, la ora 02.32, prin cezariană, o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitală. Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama a împlinit un an de la căsătorie.

Elena Băsescu a scris pe Facebook că numele fetiţei sale este Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

Sofia AnaisPreşedintele Traian Băsescu declara, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, că este bucuros că a primit “nobilul titlu de bunic”, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi “deja a supt”. Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns: “Cu mine, sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă”.

Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar doctorii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, pe 1 septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.