Şoferul care a lovit 10 maşini, în Constanța, avea o alcoolemie de 2,04 mg/l
Actualitate, Featured

Şoferul care a lovit 10 maşini, în Constanța, avea o alcoolemie de 2,04 mg/l

Şoferul care a lovit zece maşini parcate, vineri seară, în Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 2,04 mg/l şi nu deţinea permis de conducere.

Şoferul care a lovit zece maşini parcate în Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta avea o alcoolemie de 2,04 mg/l alcool pur în sânge şi nu avea permis de conducere.

Şoferul care a lovit zece maşini parcate în Constanţa, reţinut

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în 26 februarie, în jurul orei 18.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Lirei din municipiul Constanţa, în urma căruia zece maşini parcate au fost avariate. În momentul când poliţiştii au ajuns acolo, şoferul nu era în zona respectivă.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Suceava. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge”, se arată în comunicatul transmis de Poliţie.

Oamenii legii au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuţe false. În urma investigaţiilor, poliţiştii au constatat că autoturismul i-a fost încredinţat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu şi pentru a-l conduce.

Bărbatul care a făcut ravagii pe şosea, vineri seară, este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi furt în scop de folosinţă.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că un şofer fără permis a făcut ravagii în Constanţa. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, fără permis, care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare false.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri seara, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Brizei din municipiul Constanţa.

Conform primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ar fi avariat zece autoturisme care erau parcate.

„Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

blank