Featured, IT&C

Şoferii vor fi entuziasmaţi de noua opţiune introdusă de Google Maps

La 6 ani dupa ce Google a cumparat Waze, una dintre optiunile exclusive ale aplicatiei va fi integrata in Google Maps, scrie BGR.

Google a confirmat pentru Tech Crunch ca aplicatia Maps va arata de acum incolo limite de viteza si camere de viteza. Optiunea va fi disponibila in 40 de tari, printre care Australlia, Brazilia, SUA, Canada, India, Marea Britanie, Mexic, Rusia, Japonia, Andorra, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Israel, Italia, Iordania, Kuweit, Letonia, Lituania, Malta, Maroc, Namibia, Olanda, Norvegia, Oman, Polonia, Potugalia, Qatar, Arabia Saudita, Serbia, Slovacia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Tunisia, Zimbabwe si Romania.

Utilizatorii Google Maps au observat in urma cu mai multe luni ca limitele de viteza apareau in aplicatie in anumite zone din SUA.

Google Maps s-a dezvoltat intr-o platforma larga, ce ajuta in continuarea utilizatorii sa navigheze, insa acum se axeaza si pe promovarea companiilor si locatiilor ce platesc pentru reclame.

Optiunea de detectare a camerelor si limitelor de viteza va fi disponibila pe Android si pe iOS. Utilizatorii Android vor putea si sa raporteze in timp real camerele de viteza. Limitele de viteza vor aparea in partea de jos a aplicatiei, pe cand radarele vor fi reprezentate printr-o imagine chiar pe drumul virtual din aplicatie.

Cu aceasta optiune, Google Maps se apropie de eficienta Waze, ce ramane aplicatia superioara pentru ca aduna rapoarte din numeroase surse, spre incantarea soferilor.