Showbiz, Stiri

Şocul lui Brenciu, la ultima ediţie a audiţiilor pe nevăzute de la „Vocea României”!

Horia Brenciu o va asculta pe fiica profesorului său de pian din copilărie!

H.Brenciu

Sambata, 2 noiembrie, de la 20.30, la Pro Tv, auditiile pe nevazute se incheie in forta la “Vocea Romaniei”. Dupa cinci editii in care au scos la inaintare “artileria grea” in lupta pentru cei mai buni concurenti, Lori, Moga si Brenciu au strans fiecare cate doisprezece invatacei in echipa, iar Smiley, unsprezece.

Antrenorul Brenciu se va simti din nou invatacel pentru cateva minute in ultima editie a auditiilor pe nevazute. Horia va avea surpriza de a o asculta cantand pe scena de la Vocea Romaniei chiar pe fiica profesorului sau de pian din copilarie. Brasoveanca Diana Odesteanu va incerca sa faca inca un pas in cariera muzicala in show-ul de sambata, iar telespectatorii vor avea ocazia sa vada si cum a reactionat “elevul” Horia.

IMG_9357

Actorul Geo Dobre, cunoscut telespectatorilor din serialele “Regina” si “Pacatele Evei”, isi va sustine sambata seara favoritul la “Vocea Romaniei”, pe Alexandru Ionut Florea. “Am trimis studentul care are si talent muzical, in afara faptului ca este actor”, spune profesorul său. Tanarul constantean de douzeci si unu de ani va incerca sa ii convinga pe cei patru antrenori de calitatile sale vocale, iar sambata telespectatorii vor vedea daca a si reusit.

Tot in show-ul de sambata va urca pe scena de la “Vocea Romaniei” un alt concurent care ii va lasa cu gura cascata pe antrenori. Dupa o noua “Fely”, cum a fost numita Iolanda Moldoveanu, Razvan Raduca, apreciat de Brenciu drept “Moga in tinerete” si Razvan Onila, “fratele geaman” al lui Smiley, Romeo Zaharia a facut-o pe Lori sa exclame: “Semeni cu Paul Newman!”, iar complimentul nu s-a oprit aici: “Ai sex-appeal, nu ai burta, la Vocea Romaniei trebuie sa ai de toate”. Ramane de vazut cum s-a descurcat vasluianul de treizeci si sase de ani si daca a reusit sa intoarca vreun scaun in ultima editie a auditiilor pe nevazute de la “Vocea Romaniei”.

Doi dintre componentii trupei Publika se vor afla in culisele celei mai tari competitii de voci din tara in aceasta sambata ca sa-l sustina pe prietenul lor, Gabriel Burduja. “Gibo”, cum ii spun prietenii, va aparea in fata antrenorilor si a celor de acasa, dornic sa isi demonstreze calitatile vocale “pe nevazute”. O alta aparitie interesanta va fi cea a unui doctor in genetica cu suflet de muzician. In aceasta sambata, Cosmin Arsene va incerca sa intoarca scaunele antrenorilor si sa ii convinga ca se descurca pe scena la fel de bine ca in laboratorul de cercetare.

Show-ul se anunta incendiar, iar adrenalina atinge cote mai ridicate ca niciodata atat in randul concurentilor, cat si printre cei patru antrenori. Lori va fi aleasa drept “muza” de unii dintre concurenti, Smiley va demonstra inca o data cat de mult “lipici” are la copii, iar Horia va fi tachinat de colegi pentru “vrajeala” cu care convinge fetele sa vina in echipa lui, pusa de colegii sai pe seama “varstei”. Moga, Loredana si Brenciu mai au cate doua locuri libere in echipele lor, iar Smiley, inca trei, astfel ca “batalia” pentru etapa urmatoare va fi una pe cinste.

blank