Economic

Societatea Tehno SRL informeaza despre aparitia unui nou produs pe site: Makita GA5030R

 

Firma de scule electrice de mana si de accesorii de la producatori de cea mai mare notorietate, Tehno SRL, ofera, pe langa cele mentionate anterior, servicii de consultanta si reparatii la standarde de nivel premium. Calitatea pe care se pune accentul in oferirea de produse populare si pline de trasaturi functionale, alaturi de profesionalismul echipei de specialisti Tehno SRL, sunt doua dintre atributele cele mai apreciate atunci cand vine vorba despre aceasta societate comerciala.

Pachetele oferite clientilor fizici, dar si companiilor din toata tara, sunt complexe si complete, redand increderea in piata furnizoare de materiale de lucru, echipamente si masinarii pentru diverse industrii de prelucrare sau mecanice. Aceasta firma prezinta pe site-ul tehnicbazar.ro produse electrice si sisteme de lucru de la cele mai inovatoare si cunoscute branduri din domeniu. Asadar, marci populare si foarte cautate in sensul de echipare al spatiilor de lucru, al service-urilor si al fabricilor diverse, sunt Bosch, Makita, Fein, Karcher, Ruris, Telwin, Bernardo, Stihl, Imer, Unior, Rothenberger, Stanley, Mobius, Bisonte, Drager si multi altii, care au o rezonanta pe piata industriilor heavy-duty sau mecanica.

Site-ul tehnicbazar.ro gazduieste acum noul tip de polizor unghiular mic Makita GA5030R

Pentru ca aceasta companie atat de prompta si serioasa, de la nivel de Romania, este intr-o continua dezvoltare si isi atentioneaza in mod constant clientii cand vine vorba despre aparitia de noi produse pe site si despre desparitia din stoc a altor scule de lucru, un nou anunt este facut: “Am decis sa facem o informare generala despre un nou produs aparut pe site-ul tehnicbazar.ro in ceea ce priveste modelul Makita GA5030 Polizor unghiular mic, de 720 W. Aceasta unealta nu mai este fabricata de catre Makita si a fost inlocuita cu noul model de polizor unghiular mic Makita GA5030R. Diferenta dintre aceste aceste doua unelte electrice consta in functia suplimentara al celui de-al doilea produs – cea de anti-restart.”

Multumita anuntului pretios si lansat la timp de catre societatea Tehno SRL, toti cei interesati de acest tip de scula electrica vor putea sa intre pe pagina in care este prezentat fostul model de polizor unghiular mic Makita GA5030 si sa fie directionati de acolo catre pagina web cu noul produs Makita prezentat in oferta Tehno SRL. Vechiul produs extrem de popular de la brandul Makita, care nu se mai regaseste pe site-ul tehnicbazar.ro in momentul de fata, este compensat asa cum se cuvine de aparitia la loc de cinste a polizorului unghiular mic de 720W Makita GA5030R, cu functie suplimentara anti-restart.

Nu numai ca prezinta un plus pentru cei care pana acum aveau nevoie de asa ceva, dar aceasta functie noua a articolului de lucru de la Makita este esentiala pentru o protectie in plus impotriva accidentelor. Dispune, in aceeasi masura, de un corp suplu, subtire pentru a avea un control optim in timpul activitatii de intreprins. Pe langa aceste functii care sunt furnizate de catre noul produs lansat de Tehno SRL pe site-ul de prezentare, mai are si calitatea de protectie impotriva prafului prin constructia de tip labirint. Mai trebuie cunoscut legat de specificatiile tehnice, faptul ca puterea absorbita de aceasta unealta este de 720W, turatia in gol este de 11.000 min, diametrul discului fiind de 125 mm, filetul arborelui este M14X2, iar greutatea conform EPTA este de 1,8 kg.

Acum, cunoscandu-se toate aceste detalii si specificatii exacte despre aparitia pe site-ul tehnicbazar.ro a noului polizor unghiular de la producatorul Makita, se poate trece la achizitionarea acestuia pentru lucrul mult mai eficient si mai de scurta durata in industria prelucrarii metalului.

blank