Featured, International

Şocant. Un angajat dintr-un supermarket, dat disparut de 10 ani, a fost gasit blocat în spatele unui congelator

Un angajat dat dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit în spatele unui congelator din supermarketul unde lucra. Colegii bărbatului au fost cei care l-au găsit, transmite mirror.co.uk.

Larry Ely Murillo-Moncada a dispărut la data de 28 noiembrie 2009. În ianuarie, la peste nouă ani de la dispariţia sa, rămăşitele bărbatului au fost găsite într-un fost supermarket unde era angajat din Iowa, Statele Unite ale Americii.

Potrivit părinţilor, ultima dată când a fost văzut, tânărul de 25 de ani era supărat şi fugise de acasă. Părinţii au declarat că se comporta haotic, cel mai probabil din cauza unor medicamente pe care le luase, relatează CNN.

Anchetatorii au confirmat identitatea lui Murillo-Moncada prin recoltarea de probe ADN şi prin compararea hainelor cu care a fost văzut ultima dată.

Teoria principală este că bărbatul s-a dus la supermarketul unde lucra şi s-a urcat pe congelatorul care era folosit pentru depozitarea produselor, acesta fiind şi loc de socializare, frecventat de angajaţii aflaţi în pauză.

Anchetatorii speculează că ar fi căzut în spaţiul dintre perete şi congelator, aceştia bănuind că a rămas ulterior blocat.

În urma autopsiei, medicii legişti nu au găsit traumatisme, iar cazul a fost clasat drept moarte accidentală.

Foto: Hepta