Showbiz, Stiri

Şocant! Lora: „După ce-am ţopăit la concert, am ieşit cu buricul în mână”

Prin ce momente de coşmar a trecut cântăreaţa! Lora nu a reuşit să-şi amâne concertele programate după operaţie şi asta a costat-o scump.

Lora„Am ţopăit pe scenă timp de 40 de minute, mă simţeam chiar bine, aveam senzaţia că scena este prea mică pentru mine. Când am ajuns la hotel, mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu mine. M-am uitat la burtă, operaţia de la buric mi se desfăcuse după 40 de minute de concert. Am ieşit pe hol cu buricul în palmă, iar Andra, care terminase şi ea de cântat, m-a ajutat, că era pe hol. Ea fiind din Câmpia Turzii şi-a chemat fratele, care a venit cu soţia, au adus plasturi şi rivanol ca să mă pansez, pentru că a doua zi aveam din nou concert”, a povestit cântăreaţa.

lora-thumb_tb628Lora a făcut un anunţ neaşteptat în luna iulie: a fost diagnosticată cu miom uterin ar trebui să facă o operaţie de îndepărtare a acestuia. Ajunsă la o clinică din Turcia frumoasa cântăreaţă a descoperit că are mai multe probleme de sănătate decât i-au fost depistate în România.

Medicii turci au confirmat diagnosticele din România – tumoarea benignă pe tiroidă, miom pe uter şi rana de pe col, însă, spre surprinderea artistei, au găsit şi alte afecţiuni – hipoglicemie, anemie, o piatră la rinichi şi un polip pe bilă.

Toate acestea „descoperiri” medicale au şocat-o şi au îngrizit-o pe Lora, care treptat încearcă să-şi revină.

blank