Actualitate, Featured

Socant! Învăţător, acuzat că a sărutat pe gură o elevă

Un învăţător în vârstă de 59 de ani, de la o şcoală din comuna Pui, judeţul Hunedoara, este acuzat că ar fi sărutat pe gură o elevă în vârstă de opt ani. Dascălul a demisionat, iar poliţiştii au deschis un dosar pentru agresiune sexuală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ancheta poliţiştilor a pornit, miercuri, iar învăţător în vârstă de 59 ani din comuna Pui, judeţul Hunedoara, este acuzat că ar fi comis faptele de agresiune sexuală la sfârşitul lunii septembrie dascălu a demisionat iar politistii au deschis dosar penal.

„În cursul zilei de miercuri, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Haţeg s-au sesizat cu privire la comiterea unei infracţiuni de agresiune sexuală. Dosarul penal s-a constituit in rem, poliţiştii urmând a stabili dacă se întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii, ce se presupune că ar fi fost comisă la sfârşitul lunii septembrie 2019 de către un cadru didactic din comuna Pui, faţă de o elevă în vârstă de 8 ani. În funcţie de probatoriul administrat în cauză, urmează a fi luate masuri legale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit reprezentantului Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, fata s-a plâns că a fost sărutată pe gură.

„Pe raza de competenţă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, organele de cercetare penală din cadrul Postului de Poliţie al comunei Pui s-au sesizat din oficiu, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Persoana vătămată este minoră, elevă, în vârstă de opt ani, în clasa a II-a. Faptele sunt comise de către un cadru didactic, în 26 septembrie 2019. Este vorba, din primele cercetări, din cele deplânse de minoră, de apropierea buzelor, un sărut pe gură”, a declarat Ovidiu Cosmin Glodean Onescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg.

Surse apropiate anchetei au precizat, corespondentului MEDIAFAX, că dascălul ar fi demisionat.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg.