Featured, International

Șocant! Inmormantari cu striptease

Lumea este în stare de șoc după ce au apărut înmormântările cu striptease. Totul se întâmplă în China iar Guvernul vrea sa ia atitudine, dupa ce in statul asiatic acest lucru a devenit o moda ca atunci cand moare cineva, la priveghi sa aiba loc un show de striptease, pentru a atrage cat mai multi oameni.

Mai multe poze au apărut deja în presa internațională de la o inmormantare din orasul Handan din China, unde o dansatoare isi da jos sutientul de fata cu mai multi oameni, printre care si copii, care participau la priveghi.
Ministerul Culturii din China vrea sa ia atitutine şi a cerut ajutorul politiei pentru a stopa aceasta practica bizara de a angaja stripteuze la inmormantari, cu scopul de a atrage cat mai multe persoane.
Evenimentul surprins la Handan arata cum şase femei au oferit celor prezenti la un priveghi un dans erotic, iar anchetatorii au stabilit ca persoana care a platit dansatoarele sa fie retinuta timp de 15 zile şi amendata cu 70.000 de yuani, adica in jur de 11.300 dolari.
Guvernul chinez condamna astfel toate actiunile de acest gen, pe care le face vinovate de „coruperea atmosferei sociale”. Nu este primul scandal de acest gen iscat in China. In 2006, postul national China Central Television difuza un material care trata fix acest subiect.

blank