Showbiz, Stiri

Şoc! Transformare radicală a Andei Adam!

Cântăreaţa a fost de nerecunoscut cu noua coafură

 anda-adam-james-brown

 Anda Adam a oferit aseară o prestație excepțională la „Te cunosc de undeva”. Artista a trebuit să îl imite pe celebrul James Brown, actul artistic fiind unul din cele mai dificile de până acum în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Costumată cu pantaloni și geacă albastru neon și purtând perucă, Anda Adam a interpetat senzațional piesa „It’s a man’s world”, făcând juriul să se ridice în picioare și să aplaude admirativ.

Înainte de a intra în scenă, solista a fost sfătuită de Ozana Barabancea să improvizeze și să fie cât se poate de creativă, interpretând piesa „It’s a man’s world” cu o voce răgușită. „Nu ai voie să cânți altfel decât perfect. Să fii cât se poate de creativă”, i-a spus soprana.

Anda

La rândul lui, Andrei Aradits a sfătuit-o pe artistă să își imagineze că este legată de mâini și de picioare și că încearcă să se elibereze cântând.

„Este un personaj dificil. Pe lângă faptul că are o trăire foarte intensă și un stil cu totul original, voi încerca să mă zbat ca și cum aș fi într-o cămașă de forță, la spitalul de nebuni, încercând să scap. Este important să improvizez, să fiu un mic vârcolac”, a declarat Anda.

 

blank