Showbiz, Stiri

Şoc! Teo Trandafir ameniţată cu închisoarea?!

Vedeta riscă doi ani de puşcărie pentru 84.000 de euro!

teo2

Prezentatoarea TV Teo Trandafir ar putea fi condamnată la doi ani de puşcărie fiindcă, în calitate de deputat PDL, nu a menţionat în declaraţia de averea un împrumut de 84.000 de euro acordat propriei firme.

Afacerea cu făina care nu îngraşă i-a adus numai necazuri vedetei TV Teo Trandafir. S-a asociat cu medicul nutriţionist Gabriela Man şi a investit zeci de mii de euro pentru a produce “făina minune”, dar s-a ales doar cu o “gaură” zdravănă în buget şi mai multe procese. Teo Trandafir a dat-o în judecată pe fosta asociată, apoi a chemat în faţa instanţei societatea comercială la care a deţinut 50% din părţile sociale. A şi câştigat un proces, magistraţii obligând firma Dietetica SRL să-i achite vedetei 64.000 de euro şi 90.000 de lei, reprezentând “contravaloare împrumut”.

teo-trandafir

În timp ce judecătorii care au analizat documentele depuse la dosar au concluzionat că Teo a fost creditoarea propriei firme, în actele depuse la Parlament de vedeta TV în perioada respectivă (2010-2012) nu este menţionat niciun împrumut. În mod normal, în declaraţia de avere ar fi trebuit să apară împrumutul oferit societăţii comerciale, însă atât în 2010, cât şi în 2011 şi 2012, deputatul PDL Teodora Virginia Trandafir a lăsat goală rubrica “Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea de piaţă însumată a tututuror acestora depăşeşte 5.000 de euro”. De ce nu au fost trecută suma de 84.000 de euro, despre care judecătorii au decis că i se cuvine vedetei, numai Teo Trandafir ştie. Şi inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate, care ar putea să o dea pe mâna procurorilor, pentru fals în declaraţii. Potrivit legii, dacă va fi găsită vinovată, Teo Trandafir ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la doi ani sau o amendă.