Showbiz, Stiri

Şoc! Specialiştii în ştiinţele ezoterice spun că Bianca şi Victor Slav vor trece prin separări sau divorţuri repetate!

Bianca si Victor Slav s-au casatorit la 6 septembrie la Primaria Sectorului 3, iar pe data de 29 septembrie urmeaza sa aiba loc nunta. Specialistii spun insa ca relatia lor va rezista doar daca se vor respecta si vor fi sincer unul cu celalalt.

media_137900018746415300Dupa datele de nastere ale celor doi, dar si data cununiei civile si a nuntii, specialistul Anca Dimancea, Ph.D, Maestru Specialist Feng Shui, le-a “citit” viitorul sotilor Slav. Iata daca va dura casnicia lor, dar si ce inseamna data de 29 septembrie, cea pe care au ales-o ei pentru nunta!

“Dat fiind faptul ca orele de nastere lipsesc (ele constituie un stalp foarte important in Paht Chee), iata ce se poate interpreta cu o marja de eroare de cel putin 30 % din punct de vedere al unei analize Paht Chee.

Analiza zilei cununiei religioase raportata la datele de nastere (Bianca Dragusanu – 6 martie 1983, Victor Slav – 5 iunie 1980): 29 septembrie este zi de Caine de Pamant. Este cu un aspect neutru pentru ambii, dar in general zi buna pentru casatorii. Cu toate acestea, pentru ei amandoi, ziua de 28 septembrie ar fi fost mai buna.

Orele prielnice cununiei religioase sunt numai intre intervalele orare: 13-15 (Ora de Oaie), 15-17 sau 17-19 (ora de Cocos). Daca e sa alegem intre cele 3 variante, atunci ideala ar fi ora Maimutei (15-17) pentru amândoi.

Bianca Dragusanu este nascuta in an de Mistret de Apa (Yin) si are in stalpul casatoriei zodia dusmana, si anume Sarpe de Apa (Yin). Acest aspect sugereaza probleme in intemeierea unui camin, putand duce la repetate divorturi sau macar despartiri in urma unor relatii stabile pentru un timp.

media_137900023247621600Conform analizei datei ei de nastere, rezulta ca ea este o fire creativa, isteata, naiva, adaptabila si secretoasa de multe ori, folosind aceasta in avantajul ei. Insa aceasta trasatura (secretoasa) va fi ca o mica piatra in relatia lor – daca nu au grija ca ambii sa fie foarte deschisi unul cu celalalt. Amandoi au mare nevoie de a fi deschisi unul cu celalalt. Cum vor ascunde ceva unul de celalalt, cum relatia poate sa fie afectata. Ea are si o trasatura negativa, si anume – poate deveni egoista in anumite circumstante.

Victor Slav, spre deosebire de Bianca, este manipulativ, el este “comandantul” in relatia lor, el dicteaza, dar ii asigura Biancai o siguranta pe care ea se bazeaza si poate fi un bun partener pentru Bianca. El stie sa fie cu adevarat barbat in relatia lor.

Victor este nascut in an de Maimuta, iar ziua de nastere este in Cocos, deci el “guverneaza” relatia in plan emotional. Ca o caracteristica remarcata la o prima vedere a diagramei personale, el vrea sa placa in ochii celorlalti. Ii place sa fie admirat. Ii plac lucrurile scumpe si de buna calitate, ii place sa se imbrace bine (este elegant) si sa fie respectat si admirat.

Relatia lor are sanse de a fi una stabila in procent de 80 %. Deci sunt sanse sa poata dura daca amandoi stiu sa faca mici compromisuri in relatie. Exista potrivire fizica de asemenea. El stie cum sa-i “oblojeasca” anumite rani psihice ei. El are mai multe trasaturi pozitive si anume: este entuziast, determinat, inteligent si capabil. Totusi, si el, ca si Bianca este si egoist de multe ori. Insa ei stiu sa se distreze impreuna si acest lucru “bate” aspectele potential negative intre cei doi.

Mai sunt cateva aspecte ce trebuie amintite. Bianca are prea multa energie Yang, deci simte nevoia sa se impuna la un moment dat in relatiile ei, insa pierde din cauza unui astfel de aspect. De cele mai multe ori, ea este visatoare si toleranta insa poate trece brusc la a controla pe altcineva si atunci partenerul nu o mai intelege. De asemenea se poate inchide in ea, iar lipsa de comunicare poate duce oricare dintre relatiile ei la pierzanie.

Ea este “artista” in relatie, iar el este cel ce imbie la cugetare si intelegerea lucrurilor pe toate fetele. Cu toate acestea si Victor are momente in care este idealist si atunci intra in joc partea practica pe care Bianca o detine ca Mistret.

Femeile nascute in zi de Sarpe sunt foarte atragatoare, acesta este cazul Biancai. Victor poate deveni cam posesiv (aspect Cocos- Dragon- Maimuta) in timp si Bianca nu va tolera acest lucru.

Sa nu uitam ca Bianca este nascuta in an de Mistret (care este prietenul secret al Tigrului – dusmanul nr 1 al Maimutei). Iar Victor Slav este nascut in an de Maimuta. In anumite cercuri de prieteni, Victor se va simti in umbra Biancai. De data aceasta el va fi cel ce nu va tolera acest aspect in subconstient.

Deci Bianca trebuie sa aiba grija sa il puna pe Victor intr-o lumina pozitiva intotdeauna in relatia ei cu ceilalti. Diagramele celor doi arata ca relatia lor a inceput pe baza unei admiratii reciproce si a devenit iubire si indragostire intr-un timp scurt”, a analizat Anca Dimancea. (I.S.)