Showbiz, Stiri

ŞOC! Simona Gherghe vrea să plece definitiv din România!

Simona Gherghe a făcut o declaraţie care poate fi extrem de deranjantă pentru şefii ei

simona gheorge
Vedeta Antenei 1 se gândeşte cu toată seriozitatea să renunţe la România. Să fie oare de vină amenzile pe care le-a primit de la CNA pentru numeroasele derapaje din emisiunea „Acces direct” moderată de ea?!

Cine a gândit în direcţia aceasta greşit. Nici vorbă!

Simona Gherghe (35 de ani) s-a îndrăgostit de Grecia, ţară în care îşi petrece vacanţele estivale de vreo zece ani încoace. A prins atâta drag de acele locuri care o încarcă cu energii benefice, încât se gândeşte la modul cel mai serios se mute acolo, dar după ce se va retrage din televiziune.

Simona Gherghe a început numărătoarea inversă până când ea şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu, vor pleca în concediu. Blondina de la Antena 1 abia aşteaptă să ajungă pe plajele din Grecia.

“Iubesc oamenii de acolo, peisajele, marea, mâncarea… Mă gândesc serios să mă mut acolo”, declară vedeta, care anul acesta a înregistrat mari performanţe de audienţă cu emisiunea pe care o găzduieşte,“Acces direct”.

Simona Gherghe a încheiat sezonul pe primul loc în clasamentul audienţelor, conform datelor furnizate de Kantar Media.

“Plec în vacanţă mulţumită că publicul ne-a preferat pe noi şi le mulţumesc tare mult telespectatorilor care ne-au urmărit toate ediţiile”, a spus Simona Gherghe, mândră de succesul său pe plan profesional.

 

 

blank