Showbiz, Stiri

Şoc şi groază!

Andreea Tonciu ar putea rămâne fără nas

Andreea TonciuUnul dintre cele mai cunoscute nasuri ale showbizz-ului românesc este pe cale să dispară. Andreea Tonciu i-a pus gând propriul ei nas, deşi podoaba facială este o emblemă pentru tânăra vedetă a postului de televiziune Kanal D.

După două săptămâni de discuţii cu medicii clinicii Eastworld, unde Mihai Trăistariu şi-a făcut implantul de păr, Andreea a luat astăzi avionul spre Istanbul, pentru o ultimă discuţie care va fi decisivă. Însă după cum povesteşte că tremură foarte tare de frică cu gândul la această întâlnire şi cunoscând-o pe Tonciu, putem spune în proporţie de 99% că e o certitudine şi că mâine se va şi opera. Chiar a precizat într-o declaraţie că înainte de a merge la clinică va face un tur turistic prin oraş, ca să se calmeze, adică probabil va da iama în câteva magazine şi se va trata cu un tur de shopping, cum îi place ei.

Andreea Tonciu a fost remarcată de mass media şi de către public, graţie nasului său proeminent şi a râsului foarte sonor… Şi poate şi din cauza afirmaţiilor neinspirate, în cele mai multe situaţii. După ce a suportat o operaţie de mărire a sânilor nu ar trebui să se mai teamă de chirurgi, după cum singură afirmă, dar se pare că o corectare a nasului i se pare o măsură prea dramatică, demnă de toată frica.

După ce a fost deseori jignită pentru forma proeminentă a nasului, Andreea s-a încăpăţânat să-şi păstreze nasul şi chiar să se mândrească cu el. Nu a fost complexată şi mereu a spus că o scoate din peisaj, făcându-se remarcată. În plus este o moştenire fizică dobândită pe cale paternă. Dar se pare că de data aceasta treaba e serioasă şi Andreea va scăpa voluntar de emblematicul ei nas.

Irina Ştefăcnescu

 

blank