Cum e posibil?! Cinci adolescente şi-au vândut virginitatea pentru haine şi băutură

virgine

Mai multe adolescente au renunţat la virginitate şi au făcut sex în amiaza mare, în locuri publice, pentru a avea bani de haine şi băutură.

Povestea acestor adolescente te va lasa fara replica: chiar daca sunt frumoase si cu rezultate bune la scoala, si-au dat virginitatea in schimbul unor haine pe care parintii nu puteau sa le cumpere, scrie bzi.ro. Fetele au vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, au fost abandonate de părinţi au ajuns pe mâinile rudelor. De aici până la a face cea mai mare greşeală din viaţa lor a fost un singur pas. Din dorinţa de a avea bani pentru haine şi distracţie au ajuns să fie traficate, iar rudele care trebuiau sa le asigure o dezvoltare normala s-au imbogatit de pe urma cosmarului lor.

Este vorba de 5 minore care au fost obligate sa faca sex cu barbati care le puteau fi tati sau chiar bunici si au facut-o atat de des, incat au ajuns sa nu cunoasca alt mod de viata.

Degeaba au încercat să le ajute asistenţii sociali şi să le cazeze in modulul de recuperare si reabilitare comportamentala a victimelor abuzurilor si traficului de persoane. Fetele au fugit şi acum sunt date disparute din cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Iasi. Potrivit sursei citate, nu este pentru prima data cand dispar de la centru şi de fiecare data sunt gasite de politisti pe strazi, in timp ce apeleaza la mila trecatorilor sau isi vand trupul, contracost.