International, Stiri

SOC! Se redeschide cazul unei actrite moarte

SOC! Se redeschide cazul unei actrite moarte

blankIn anul 1981 lumea intreaga primeste vestea ca actrita Natalie Wood a decedat in mod accidental, cand se afla pe un iacht intr-o vacanta in California. Cazul a fost inchis destul de repede de catre politisti, clasand moartea vedetei ca accidentala.
Anul acesta s-au reluat verificarile in cazul mortii artistei si se pare ca exista noi dovezi care indica faptul ca moartea nu a fost tocmai cum se clasase initial.
Daca ar fi sa luam cronologic evenimentele, Natalie se afla pe iacht cu capitanul la bord Dennis Davern si sotul ei, actorul, Robert Wagner. Natalie a fost gasita dupa cateva ore inecata, la cateva sute de metrii de ambarcatiune, imbracata cu o rochie sumara si o pereche de sosete. Pe fata si gat s-au gasit cateva vanatai , iar capitanul afirma ca sotul a sunat la politie sa raporteze disparitia la cateva ore bune de cand a observat ca nu mai este prezenta actrita, crezand ca doreste sa fie singura pentru ca tocmai avusesera o cearta.
Sursele din politie spun ca exista multe indicii si dovezi care nu au fost verificate, sora actritei, Lana Wood acuzand ca moartea surorii nu a fost accidentala, ba mai mult, mama lui Natalie a spus mereu ca o sa moara in apa, ceea e sporeste misterul din jurul mortii lui Natalie Wood.
Guzun Alice
blank