International, Stiri

Soc in lumea regala britanica: ducesa Camilla a vrut sa se sinucida

Nimic nu o mai poate multumi pe ducesa, dupa ce a aflat ca sotul ei e posibil sa nu mai primeasca tronul regatului, fiind inlocuit de fiul sau, William.

camillaPotrivit revistei americane Globe, care publica frecvent dezvaluiri din viata familiei regale britanice, unnul din majordomii angajati la Windsor, palatul in care locuiesc Camilla si printul Charles , a declarat ca ducesa ar fi incercat sa se sinucida, pe fondul unei depresii cauzate de zvonurile privind eliminarea de la tron a sotului sau.

60284783Camilla se viseaza regina inca din perioada in care era amanta printului, de aceea noile vesti au tulburat-o teribil, determinand-o sa incerce sa isi ia viata.

„A vrut sa se arunce de la etaj, dar cineva a oprit-o in ultimul moment. Interventia salvatoare s-a lasat insa cu o fractura de gamba, pe care Casa regala a anuntat-o ca simplu incident petrecut la o plimbare”, a marturisit angajatul.

Trooping The Colour 2011Mai mult, majordomul a confirmat si speculatiile privind dependenta de alcool a ducesei, precizand ca este extrem de invidioasa pe fiul sau vitreg William si detestand-o pe sotia acestuia, Kate, cu care a avut nenumarate certuri. (D.A)

blank