Showbiz, Stiri

Şoc în lumea muzicală! Inna a renunţat la relaţiile cu bărbaţii

Cântăreaţa a făcut o declaraţie uluitoare pe Facebook!

Inna

 Ce s-a întâmplat cu artista şi de ce este dezamăgită?! Ce relaţii urâte o fi avut cu foştii ei iubiţi, nu ştim! Orice s-a întâmplat, Inna a luat o decizie drastică şi pentru moment pare irevocabilă!

Alături de imaginile postate pe Facebook, cu care Inna şi-a uimit fanii, a postat un text bulversant! Ea apare în câteva fotografii de artă, realizate profesionist, în care poartă o rochie ce duce cu gândul la rochia de mireasă.

inna-mireasa2

Şi scrie: “I got married to the music! I decided this two days ago! Hope you support me!”. Adică: “M-am măritat cu muzica! Am hotărât asta în urmă cu două zile. Sper să mă susţineţi!”. Fanii au reacţionat furibund, unii adorând-o pentru dedicarea ei muzicală, alţii trasnsmiţându-i că o iubesc. Mulţi i-au spus că poartă numele “Music”, iar alţii i-au spus că o aşteaptă până divorţează.

Inna 2

In aceste imagini, cantareata este extrem de senzuala si provocatoare. Fanii ei i-au apreciat look-ul cuminte, dar si rochita alba de care nu a tinut cont si s-a asezat pe jos pentru o imagine artistica.

Postarea ei a strâns în câteva ore peste 17.000 de like-uri. Fata asta mică, de la malul mării, cu o voce de aur este cu adevărat iubită de admiratorii ei! (I.G.)