Showbiz, Stiri

Şoc! Iulia Albu nu ştie cum să se urâţească mai mult!

Sub o astfel de “mască”, vedeta critică ţinutele altor figuri din showbiz

 Iulia Albu

Este incredibil cum femeia aceasta, care se vrea un critic acerb al ţinutelor vedetelor autohtone, nu-şi dă seamă de penibilul situaţie în care singură se pune. Pretextând că vrea să aibă o amprentă proprie şi să fie recunoscută pentru imaginaţia ei, Iulia Albu cade aproape de fiecare dată în penibil, încât te pune pe gânduri dacă nu cumva are probleme undeva la mansardă.

Iulia Albu a venit sa toace marunt din nou hainele cu care se imbraca vedetele. Ea a venit in schimb imbracata extrem de extravagant socand pe toata lumea.

Iulia nu a iertat nici in aceasta joi seara vedetele si a dat note extrem de mici, pe masura aparitiilor lor. Maria Marinescu a stabilit un nou record primind din partea Iuliei Albu nota -72 pentru aparitia dezastruoasa, dar a acordat şi o notă unică, minus infinit. Mă laşi?!

Iulia Albu 1

Note mici au primit Adela Popescu, Sandra Stoicescu sau Oana Roman, fiind taxate in ultimul hal pentru felul in care s-au imbracat.

“Adela Popescu a avut o aparitie foarte fresh. Am mai vazut acest model, este o reinterpretare, dar imi place cum controleaza tinuta, parul e finisat, accesoriile sunt de efect, mi-a placut incaltamintea. Erau totusi prea inalte acele ghete. Este mai mult o tinuta de club si nu de garden party. Nota 2 pentru ca s-a imbracat asa la garden party. Imi pare foarte rau, acelea sunt cizme de iarna. Daca ar fi fost in club ar fi primit 8,5”.

Sandra Stoicescu – “Este o tinuta foarte buna pentru varsta ei. Rochia este prea lunga. Parul strica tot. In Romania numai Andreea Esca isi permite sa aiba aceeasi coafura de fiecare data. Nota 7,2”.

Oana Roman – “Acei balerini sunt urati. Piciorul femeii nu arata bine niciodata in balerini. E adevarat ca ii trebuia un toc mic. Putea sa isi puna pantofi cu toc si sa intre acolo cu masina. Eu am intrat cu calul, nu cred ca era o problema… Cam anosta aparitia. -23 este nota pentru Oana Roman”

Virgil Iantu – “A fost impecabil. A avut o nota usor lejera. E adevarat ca putea mai mult, dar dintre aparitiile de acolo a fost cea mai reusita. Fara sa fie un costum extraordinar, imaginea de ansamblu e una buna. Primeste nota 7,8”.

Nico – “Uite ce trandafir are ca jusa la telefon. Ea nu are o zona stilistica pe care sa o stapaneasca in acest moment. Cand o vedem imbracata prea tineresc, cand aiurea. O sa ii dam o nota pentru aceasta aparitie: minus infinit”.