Showbiz

Șoc în showbizz. Oana Zăvoranu s-a măritat

Da, ați citit bine. Oana Zăvoranu nu mai este o femeie singură și a spus DA în fața ofițerului stării civile pentru a doua oară în viață.

Oana Zăvoranu și iubitul ei Alex au mers la Starea Civila a Primariei Sectorului 1 din Capitala. Oana are o relație cu palestinianul Alex de mai bine de 3 ani și se poate spune că băiatul este un adevărat fenomen dacă a reușit să o suporte pe divă asa cum este ea, cu mii de toane, alintata, sucita, schimbatoare, chiar influentabila.
Alex a fost mereu alături de Oana și a susținut-o de fiecare dată atunci când a avut probleme. La cununia civilă care a avul loc au participat cativa apropiati ai cuplului. Oana Zăvoranu a ales o ținută alba, aparent din panza topita, cu fusta lunga, stil anii ’80, insa rebel crapata intr-o parte si o bustiera ce-i lasa dezgoliti atat umerii cat si abdomenul.

Palestinianul Alex a mers tot pe alb și a ales o camasa alba, simpla, fara cravata si pantaloni negri din stofa. Imediat, tinerii însurăței au plecat în grabă și s-au ascuns de obiectivele indiscrete ale paparazzilor.