Showbiz, Stiri

Soc in lumea muzicala

Randi, “jumatatea” trupei Morandi, acuzat de evaziune fiscala

RandiMai multe perchezitii au loc in Capitala si judetul Ilfov, pentru destructurarea unei retele suspectate de evaziune fiscala. Astfel, politistii ilfoveni au descins, marti dimineata, in locuinta lui Andrei Stefan Ropcea, cunoscut ca Randi, component al trupei Morandi, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Randi si fratele acestuia detin o firma prin intermediul careia au organizat mai multe evenimente, insa nu ar fi trecut onorariile in contabilitate. Anchetatorii ilfoveni au descins la patru adrese, doua in Bucuresti, acasa la Randi si la fratele sau si doua in Otopeni, unde locuieste contabila societatii si este sediul firmei administrate de Randi. Andrei Stefan Ropcea, cunoscut sub numele de scena Randi, va implini 30 de ani pe 23 mai si s-a nascut la Pitesti. Este necasatorit si a devenit cunoscut in peisajul muzical autohton dupa colaborarea inceputa in 2004 cu renumitul compozitor Marius Moga, in proiectul Morandi.
Printre hit-urile baietilor se numara piese precum „Beijo”, „Falling Asleep”, „Angels”, „Save Me” sau „Colors”. Morandi au lansat pana acum patru albume de studio, noua single-uri si noua videoclipuri.
La inceputul lui 2011, Randi incepe sa lucreze ca producator pentru alti artisti, printre care Mishelle si Shaka Muv (Miruna). In octombrie 2011, Randi lanseaza `Anybody`, primul sau videoclip din cariera solo.

blank