Featured, Showbiz

Şoc în lumea modei! Razvan Ciobanu a decedat într-un accident rutier, la Constanța

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, a murit, luni dimineață, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs pe din cauza vitezei.

„A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a ieșit cu mașina de pe partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. El a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța, citați de Mediafax.

La volanul mașinii era creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Acesta era singur în mașină când s-a produs accidentul.

Ei au precizat că trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost găsit lângă mașină, ceea ce înseamnă că el a fost aruncat din autoturism, în urma impactului puternic.

Reprezentanții Poliției Constanța au precizat că accidentul a fost anunțat la 112 la ora 7.15, de către un fermier care a trecut prin zonă și a văzut ce s-a întâmplat. Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

blank

blank