Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un incident armat care a avut loc duminică în apropierea unui hotel de pe insula grecească Corfu.

„Am fost informaţi că în apropierea unui hotel s-au tras focuri de armă la ora 11:30”, au declarat surse din poliţie, citate de keeptalkinggreece.com. „Potrivit primelor informaţii de care dispunem, două persoane au fost ucise. Acest fapt urmează să fie confirmat de către medicul legist”, au adăugat sursele, care au menţionat că incidentul s-a produs în staţiunea balneară Dasia, din insula Corfu.

Televiziunea publică ERT a relatat anterior că un localnic a deschis focul asupra unui cuplu de francezi instalat pe insulă, aparent după o dispută privată. După ce a împușcat cuplul, atacatorul s-a refugiat în propria casă, dar la scurt timp după ce poliția a înconjurat proprietatea el s-a sinucis.

Pe insula Corfu Joi, un bărbat și-a împușcat fosta soție în Agia Varvara, Atena, iar vineri un bărbat și-a împușcat fratele în Kifisia, tot în Atena. Sâmbătă, un bărbat din Nafpaktia şi-a împușcat și rănit vecinul, despre care credea că i-a ucis pisica săptămâna trecută.