International, Showbiz, Stiri

Şoc! Gerard Butler e bisexual?

Sex-simbolul de la Hollywood are şi alte apucături decât cele ştiute de Mădălina Ghenea?!

gerard_butler_madalina_ghenea_rome_sightseeing_couple_09_28811400

 Toată lumea credea că Gerard Butler e un armăsar care-nşiră femei, dar se pare că nu prea e adevărat. Superstarul hollywoodian a şocat zilele trecute, declarând că a avut relaţii şi cu bărbaţi! Oare… Mădălina Ghenea ştie?

butler-2_58b658b0ab

Gerard Butler, fostul iubit al româncei Mădălina Ghenea, a făcut recent o declaraţie care a şocat. „Am avut relaţii cu femei, dar şi cu bărbaţi. Asta nu mă face nici homosexual, nici heterosexual. Nu înţeleg de ce lumea vrea neapărat să afle care e orientarea mea sexuală, mai ales că e strict problema mea personală”, a declarat Butler.

Actorul a făcut greşeala să-i arate unei tinere cu care lua masa o poză cu el în travesti, moment care a fost surprins de paparazzi şi care a dat naştere unor noi semne de întrebare legate de sexualitatea sa.

8-mapa-poza-travesti_b9dd51d63e

Gerard Butler (43 de ani) e considerat un adevărat sex-simbol la Hollywood şi are milioane de fani în toată lumea, atât femei, cât şi bărbaţi, regăsindu- se chiar şi în topul febleţilor homosexualilor.

Dacă e să ne luăm după mărturiile dintr-un interviu al lui Butler, acesta împacă ambele tabere care speră la inima lui.

Scoţianul a declarat că e mereu întrebat de orientarea lui sexuală şi a ţinut să lămurească lucrurile: “Am avut relaţii cu femei, dar şi cu bărbaţi. Asta nu mă face nici homosexual, nici heterosexual. Nu înţeleg de ce lumea vrea neapărat să afle care e orientarea mea sexuală, mai ales că e strict problema mea personală”.

12-madalina-ghenea23_01_d2978436a4

Mai mult, recent, actorul a făcut greşeala să-i arate unei tinere cu care lua masa o poză cu el în travesti, moment care a fost surprins de paparazzi şi care a dat naştere unor noi semne de întrebare. Un lucru însă e clar.

Răspunsul nu avea cum să-i pice bine frumoasei Mădălina Ghenea, cu care actorul are o relaţie de aproape doi ani. Totuşi, dacă e să ne luăm după jurnaliştii din SUA , românca ar fi devenit istorie de mai bine de trei luni…

 

blank