Ioniţă o dezmoşteneşte pe Margherita dacă vede ce ţine fata lui în mână!

  Clejani

Se pare ca viciile au biruit-o de data asta pe Margherita de la Clejani! Bruneta le face pe toate intr-o singura poza, iar aceasta a devenit si publica. La asa o imagine cu fiica sa, nu putem sa nu ne intrebam ce reactie va avea Ionita cand o va vedea.

Clejani 2

Margherita a postat recent o poza in care apare intr-o rochie minuscula, foarte decoltata, asezata picior peste picior stand pe un scaun. Fata Clejanilor tine intr-o mana un pahar cu vin, iar in cealalta o tigara. “La multi ani de 1 mai!”, a scris bruneta in descrierea imaginii.

Cei care chefuiau si ei la ora aia i-au intors imediat urarea Margheritei. “Da, asa sa fie de frumoasa ziua ca si tine.”, “La multi ani si tie!”, “Margherito, tu esti mama? Sa nu te mai recunosc!”, i-au raspuns cativa prieteni.

Clejnai 1

Daca apropiatii i-au transmis ca o prinde bine ipostaza din fotografie, sa vedem de ce parere va fi Ionita atunci cand o va vedea pe tanara sa domnisoara cu tigara si paharul in mana. Fata canta alaturi de familia ei, iar tigara i-ar putea dauna vocii.

Ionita din Clejani mai are o fata in afara de Margherita. Aceasta poate fi vazuta in cartierul Militari din Capitala, acolo unde vinde diverse verdeturi de sezon sau flori.

Clejani 4

Ramona si-a cunoscut tatal abia in 2011, atunci cand acesta i-a promis ca va pastra legatura cu ea, insa acest lucru nu prea s-a intamplat. Se pare ca ruptura dintre cei doi este cauzata si de Margherita care nu prea o are la inima pe sora ei vitrega.

Citeste si...
Klaus Iohannis: Când voi fi preşedinte, voi face demersurile pentru a renunţa la imunitate