Showbiz, Stiri

Şoc! De ce plânge Mihaela Rădulescu?

Ce a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să plângă aseară, târziu în noapte?!

Mihaela plangeMihaela Rădulescu are tot ce-i trebuie la Monte Carlo şi, cel mai important, îl are aproape pe Ayan, fiul ei. Însă ce-i lipseşte atât de mult încât să o facă să plângă?

Mihaela AyanDe fapt nimic… cu excepţia dragostei! Ori nu e lângă ea Dani Oţil, ori îi lipsesc admiratorii care, majoritatea, sunt în România.

Aseară, diva, a primit un mesaj emoţionant din partea prietenilor virtuali care i-au făcut o surpriză, exact cu două zile înainte de a împlini 44 de ani. Aceştia i-au trimis un colaj de poze, montat pe hit-ul trupei Taxi, „Eşti iubibilă”, care a impresionat-o până la lacrimi.


„Aşa arăt io fericită, cu lacrimile până-n cizme şi cu nişte emoţii pe care n-am cum să le pun naibii într-o ordine. Asta e petrecerea supriză, pe care am visat-o toată viaţa… Grup MRS, vă iubesc, la bucată, nu la grămadă…, da’ aşa o grămadă de oameni frumoşi n-am mai văzut de la un vis, în care se făcea că eram pe o planetă unde toată lumea trăia îmbrăţişată. Planeta mea cu oameni ca mine… Când naiba aţi construit-o ???? Ce-am făcut să merit atâta iubire ?”, se miră Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook.

Cu câteva ore mai devreme a postat o altă fotografie, cu ea şi cu Ayan, suprinsă la o cabană de munte din Austria, unde spune că au mâncat pâine proaspăt scoasă din cuptor, cu smântână şi unt făcute în casă. A fost surpriza pe care i-a făcut-o fiului ei de ziua lui. Ayan e născut pe 1 august şi a împlinit 8 ani.

Atât de mult i-a plăcut la munte încât tot aşa ar vrea să-şi petreacă ziua de naştere, de mâine, 3 august, scrie vedeta.

„Am văzut marmote şi am ascultat muzica… de la tălăngile vacilor, întinşi pe iarbă, oameni mici şi mari…., cu picioarele goale în râu, cu foc de tabără şi o tihnă verde cum n-am mai respirat din copilărie, de pe Ceahlău…. Asta a fost petrecerea-surpriză (ca loc de desfăşurare), pe care copilul meu a trăit-o azi. Vreau şi eu, de ziua mea:))))))”, scrie Mihaela Rădulescu.

La 44 de ani, Mihaela Rădulescu se pregăteşte să revină în televiziune cu o nouă emisiune la TVR care ar urma să fie lansată în toamnă.

blank