International, Stiri

Şoc! Cuplul care a atras toate privirile pe o plajă din Hawaii

Ea este model Payboy, el este bătrân, urât şi foarte… bogat

cuplul-soc0

Jenna Bentley este un celebru model Playboy, care la varsta de numai 21 de ani se poate lauda cu faptul ca este cunoscuta in intreaga America datorita formelor apetisante.

cuplul-soc21

Vazand-o atat de sexy si atragatoare, cei mai multi s-ar gandi ca are un iubit pe masura: tanar, bine facut si, evident, cu foarte multi bani.

cuplul-soc

Ei bine, dintre cele trei calitati enumerate, adevaratul ei logodnic indeplineste numai una. Da, ati ghicit, are o avere imensa! In rest, Benjamin Brown Sr. este un „tinerel” de „numai” 69 de ani, care se mandreste cu o burta imensa si creeaza tot felul de controverse in jurul afacerii de milioane de dolari pe care o detine inca din anul 1982.

Plictisit de problemele de la serviciu si de bataia copiilor lui pe avere si business, Ben a decis sa se lase distras si distrat de Jenna, tanara de 21 de ani pe care a dus-o intr-o vacanta exotica in Hawaii.

cuplul-soc1

Generos, cuplul i-a distrat la randul lui pe paparazzi, care au surprins cateva dintre cele mai penibile si dezgustatoare momente din concediul luxos.

Ce parere ai despre cuplul soc care a atras privirile tuturor celor din jur prin spectacolul grotesc?

blank