0-253833-thumb_677_x_1000_0199781antonio_53cbda3b61

La numai cateva luni de la despartirea de Melanie Groffith, celebrul Antonio Banderas a inlocuit-o cu apetisanta Sharone Stone.

Pe actorul spaniol, in varsta de 53 de ani, si Sharon Stone i-a legat intotdeauna o stransa prietenie, care acum s-a transformat, cu o viteza uluitoare, in iubire. “Antonio si Sharon sunt prieteni buni de multi ani. Au flirtat intotdeauna cu nerusinare unul cu celalalt, iar acum sunt mai apropiati ca niciodata. Totul e destul de relaxat deocamdata intre ei, pentru ca vor ca relatia lor sa ramana discreta, din respect pentru Melanie Griffith, insa nimeni nu poate sa nege ca atractia dintre ei exista”, a declarat un apropiat al vedetelor!

images (1)

Mai mare cu trei ani decat Antonio Banderas, actrita Sharon Stone a devenit o femeie libera inca de anul trecut, dupa ce s-a despartit de iubitul ei, Martin Mica. Mai mult, potrivit presei americane cei doi vor sa isi traiasca iubirea departe de ochii curiosilor, iar o vacanta impreuna este exact ce le trebuia. “Antonio si Sharon fac planuri pentru a petrece o vacanta impreuna, in luna iulie. Amandoi au fost casatoriti de cate doua ori si acum vor doar să se distreze”, a mai precizat aceeasi sursa, potrivit contactmusic.com. Din casnicia de 18 ani a lui Melanie Griffith cu Antonio Banderas a rezultat o fiica in varsta de 17 ani. Pentru aceasta, gandul ca Antonio si Sharon impart acum acelasi asternut, este pe cat socant, pe atat de bizar. “Melanie se simte ciudat cand se gandeste la apropierea dintre Sharon si Antonio, dar stie ca amandoi trebuie sa treaca peste destramarea casniciei lor. Relatia lor s-a incheiat cu mai multa vreme in urma si amandoi au decis că este mai bine sa isi caute fericirea in alta parte decat sa traiasca nefericiti impreuna”, a conchis aceeasi sursa din anturajul celor doi!