Uite ce făcea blonda asta lângă o garnitură de tren

 goala 3

In urma cu sapte ani, Andreea Spataru frangea inimile multor barbati din Romania. Suta la suta naturala, inainte de a-si face operatia de marire a sanilor, blonda a fost protagonista unui pictorial incendiar, in gara, printre angajatii CFR.

goala

Desi realizase mai multe pictoriale incendiare si a aparut si pe fila unei luni din calendarul celor de la Playboy, sedinta foto de referinta a Andreei Spataru fost cea din Gara Chitila din Capitala. Cu toate ca nu era un loc extrem de populat, precum Gara de Nord, asta nu a insemnat ca Andreea a fost privata de ochii curiosilor.

goala 1

Fara niciun fel de pudoare, dar mai ales fara sa isi piarda o clipa concentrarea, Andreea Spataru a realizat o sedinta foto incendiara. Se intampla in anul 2007, cand deja blonda era o “veterana” a pictorialelor nud. Andreea a pozat in aer liber, printre garniturile de tren, iar lumea nu se putea abtine sa nu arunce o privire la corpul dezgolit al blondei. La momentul respectiv, Spataru povestea cum existau barbati care se bagau sub tren sau se urcau pe vagoane pentru a o vedea cat mai bine. Acest lucru, insa, nu a deranjat-o pe blonda, care nu si-a pierdut deloc concentrarea.

goala 2

Atat pentru cei care au privit-o, cat si pentru Andreea, sedinta foto a fost una inedita. Era pentru prima data cand o vedeta autohtona accepta sa urce goala in vagoane, asa ca Spataru a fost extrem de incanta si a pozat cu multa placere pe scarile trenului, intre sine. Desi acum s-a retras din showbiz, preferand sa se dedice familiei, blonda a fost printre vedetele cele mai indragite pe vremea cand aparea pe micile ecrane. Acesta nu a fost ultimul pictorial al Andreei, vedeta pozand in Playboy si in luna a cincea de sarcina, ceea ce a insemnat o premiera mondiala. Insa, din anul 2009, cand s-a nascut fiica sa, blonda a spus adio acestor aparitii sexy.