Showbiz, Stiri

Smiley vs Velea: Uite cum si-a suparat Alex “protectorul”

Smiley si Alex Velea erau tot timpul impreuna, dar relatia lor s-a racit, Alex dezamagindu-si prietenul caruia ii datoreaza mare parte din succesul muzical.

Alex-Velea-party-1Sustinut tot timpul de Smiley, care i-a dat increderea ca poate ajunge un artist de prima linie, Velea s-a detasat usor de “protectorul” sau, prins in schimbarile din viata personala.

Dupa ce a omis sa ii spuna si prietenului sau de relatia cu Antonia, Alex nu a vrut nici sa ii asculte sfaturile legate de situatia sa.

Desi Smiley este cel mai bun prieten al lui din showbiz si omul gratie caruia a reusit sa ajunga in fruntea topurilor muzicale, Alex nu a considerat necesar sa il anunte de relatia inceputa cu Antonia, acesta afland despre cei doi din presa si de la alti artisti.

Antonia-si-Alex-Velea-dati-de-gol-de-o----camasa--Iata-dovada-ca-isi-petrec-noptile-impreuna-“Smiley n-a avut habar despre povestea lor de amor si nu se astepta ca Alex sa ii ascunda. Chiar s-a plans in repetate randuri ca a aflat ultimul in contextul in care ei erau de nedespartit. A fost uimit si a zis ca Velea s-a schimbat mult in ultima perioada”, a povestit un apropiat al celor doi.

Chiar daca a simtit ca prietenia dintre ei s-a racit, Smiley a incercat totusi sa isi ajute “fratiwear”-ul, oferindu-i mai multe sfaturi in legatura cu noua relatie, insa Alex nu a vrut sa asculte.

“Smiley n-a inteles toata aceasta tevatura si l-a sfatuit pe Alex sa dea totul pe fata, sa recunoasca relatia si sa mearga inainte, sa-si asume. Insa Velea n-a fost de acord si i-a zis ca momentan nu vrea sa-si asume public aceasta reltie si ca e si nehotarat in privinta divortului. Spune ca le iubeste pe amandoua, si pe sotia lui, si pe Antonia si ca ii e greu sa ia o decizie”, afirma aceeasi sursa.

smiley-alex-velea-dincolo-de-cuvinteNehotarat in legatura cu divortul si relatia cu Antonia, Alex a ajuns sa se distanteze si de prietenii care l-au sustinut pana acum in cariera. Oare prietenia lui cu Smiley va supravietui acestui episod? (D.A)