Gata, este oficial: Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți! Artistul a dat vestea pe pagina lui de Facebook, printr-un mesaj extrem de emoționant: Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare și la figurat, dar și la propriu :). Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje. 

”Noi acum înseamnă trei”, a fost denumit clipul emoționant postat de Smiley pe Youtube, prin care a anunțat că va deveni tătic. În cadrul acestuia, cei doi au explicat cum au aflat că vor deveni părinți, dar și care au fost motivele pentru care au ascuns sarcina.

”Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic, eu personal, încă procesez informația. Ușor, ușor, încep să realizez că vor apărea multe schimbări, că trebuie să fac schimbări prin casă.”, a mărturisit Smiley.

”Vestea asta a fost o surpriză, dar ne-a bucurat foarte mult.”, a mărturisit și Gina.


Cei doi au explicat și care au fost motivele pentru care au ascuns sarcina: ”Nici familiile n-au știut, nici prietenii. Am vrut să anunțăm noi, dar am avut surpriza să vedem că scrie presa.”

Ba mai mult, Gina Pistol a mărturisit că a fost o surpriză să afle că este însărcinată, întrucât medicii îi spuseseră că nu are șanse să aibă un copil în mod natural.

”Nu mă așteptam să rămân însărcinată, a fost o surpriză. Credeam că e o dereglare hormonală, nu că e vorba de o sarcină. Medicii mi-au spus că nu pot să rămân însărcinată în mod natural.”, a mărturisit Gina care a dezvăluit și sexul bebelușului, și anume o fetiță.

”Vă spunem și numele? Se potrivește cu Maria. Regina Maria.”, a glumit Gina, care a precizat, de asemenea, că Smiley și Gina Pistol au fost foarte emoționați.
”Am fost și mai emoționat. Ești victimă totală când ești tată de fată.”, a spus Smiley.


Citeste si...
Delia, din ce în ce mai îngrijorată că nu mai vine un bebe?!