Smiley
Showbiz

Smiley și Gina Pistol și-au publicat povestea de dragoste. De când se cunosc cei doi

A trecut o lună de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Evenimentul celor doi a fost extrem de mediatizat, iar în spațiul public au apărut numeroase fotografii cu cei doi miri. Cu toate acestea, cele mai importante momente ale nunții au fost dezvăluite publicului larg abia acum, când vedete și-au spus poveste de dragoste.

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din lumea mondenă din 2023. A trecut o lună de la marele eveniment, timp în care au fost publicate diverse fotografii cu cei doi miri.

Gina Pistol a purtat două rochii superbe, însă nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos, purtând un costum în stilul său caracteristic. Au apărut numeroase fotografii cu cele două vedete, însă momentele cele mai importante ale nunții au fost dezvăluite publicului larg abia acum.

Atât Smiley cât și soția sa au postat pe rețelele de socializare un clip video în care apar cele mai frumoase momente ale evenimentului. Cei doi au decis să nu folosească o melodie pentru acest clip, ci să vorbească despre relația lor. Artistul a povestit că se cunosc de când erau tineri, însă nu au avut nicio legătură unul cu altul. Smiley susține că s-au întâlnit în momentul potrivit, când au devenit potriviți unul pentru celălalt.

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare, așa, și n-am avut nicio legătură unul cu altul, iar eu cred că ne-am întâlnit… cumva ne-am întâlnit la timpul potrivit… în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul”, a spus artistul în clipul video.

Gina Pistol i-a cerut lui Dumnezeu o persoană la fel ca ea, însă a apărut Smiley

După ce artistul a povestit cum s-au cunoscut, a fost rândul Ginei Pistol să dezvăluie discuția pe care a avut-o cu Dumnezeu înainte ca Smiley să apară în viața sa. Vedeta spune că este ceva ce probabil a așteptat toată viața.

„E ceva ce, nu știu, am așteptat toată viața. În momentele mele când era doar eu într-o discuție cu Dumnezeu, îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie la fel ca mine, să fie un om bun, simplu și atunci a apărut Andrei în viața mea”, a adăugat Gina Pistol.

Vedetele vorbesc și despre cât de frumoasă este legătura dintre ei. Deși sunt firi diferite, prezentatoarea TV susține că soțul ei o completează. Ea este vulcanică, el o aduce cu picioarele pe pământ de fiecare dată. La rândul său, Smiley îi mulțumește soției că a apărut în viața sa.

„A trecut doar o lună, dar pare că a fost ieri. Povestea noastră nu a început să se scrie atunci, ci cu mult timp înainte, însă ziua nunții noastre este unul dintre capitolele preferate, știți voi… pagina aia unde puneți un semn să reveniți când aveți nevoie să recitiți. 🤍”, a scris Gina Pistol în dreptul filmulețului din ziua nunții lor.

blank