Showbiz, Stiri

Smiley a rămas cu gura căscată când a aflat! Concurentul de la „Vocea Romaniei” este hoţ cu acte în regulă

Tânărul este cleptoman şi „Nu se poate abţine!”

61416262

George Cristian Secioreanu, concurent la faimosul show „Vocea Romaniei”, are mari probleme cu legea, fiind cercetat in doua dosare penale de talharie.

Primul incident a avut loc in Club A din Centrul Vechi al Capitalei. Repartizat in echipa lui Smiley, tanarul tulcean de 22 de ani i-ar fi furat telefonul mobil unui alt client al localului respectiv.

„Victima a intrat in discutie cu el si apoi au plecat amandoi la baia din club. Acolo el (n.r. George) i-a cerut telefonul sa sune pe cineva si nu a dorit sa il mai returneze. Pana la urma posesorul l-a luat inapoi. Victima a plecat din club si a fost urmarita de acelasi individ. Cand au ajuns pe bulevardul I.C. Bratianu, i-a smuls telefonul din mana si dus a fost”, marturisesc surse din cadrul Politiei, pentru ziarul Ring.

George Secioreanu nu s-ar fi oprit aici! Tot in 2013, pe numele lui s-a intocmit un alt dosar penal, tot de talharie, prietenii tanarului sustinand ca acesta sufera de cleptomanie.

„El are boala asta de mult, ii e greu sa recunoasca, dar nu se poate abtine sa nu fure. A fost dat afara din caminul de la Conservator pentru ca a furat si de acolo. Are interdictie in Mojo, cafeneaua din Centrul Istoric unde se face karaoke, pentru ca nu-si platea consumatia si pleca pe furis”, marturiseste un apropiat.

61416260

Un alt prieten si, totodata, coleg cu el la „Vocea Romaniei” marturiseste ca George, „pe langa datoriile pe care le avea la fosta iubita, care obisnuia sa-i achite si consumatia in oras, intr-o seara, la karaoke, i-a furat banii si telefonul, pe care am auzit ca i le-a inapoiat ulterior. Unui alt prieten, care l-a primit sa locuiască in casa lui pentru ca nu-si permitea o chirie, i-a furat hainele, o geanta scumpa si o boxa, apoi a disparut. Toti stiam ca fura, dar ne asteptam sa nu o faca si cu prietenii”.

Ramas nauc la cele auzite, Smiley – antrenorul lui George la „Vocea Romaniei” – a tinut sa precizeze ca nu stie absolut nimic legat de cele doua dosare penale: „Nu stiu, n-am auzit nimic. Pe mine nu m-a furat. De cine e vorba? De George? O sa il intreb… Pe mine ma intereseaza mai putin detaliile astea, ma intereseaza performanta si parcursul lor ca artisti”.

Contactat, George Secioreanu a infirmat categoric acuzatiile aduse, insa a confirmat existenta celor doua dosare de talharie: „Nu, eu nu fur! Nu este adevarat! Nu stiu despre ce este vorba… Da (n.r. despre existenta dosarelor), dar nu pot sa va dau prea multe detalii si nici nu stiu daca e indicat”.

blank