Showbiz, Stiri

Smiley, abandonat de “Vocea României”

Ştefan Stan l-a trădat pe antrenorul său?!

smiley-vocea-romaniei_cefca6f487

 Prima “Voce a României” este Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon, un cântăreţ cu un talent remarcabil. Artistul încearcă să răzbească în lumea muzicii, dar a renunţat la colaborarea cu antrenorul său, Smiley.

Ştefan Stan a mărturisit pentru ziaruring.ro faptul că antrenorul său, Smiley, în echipa căruia a câştigat “Vocea României”, l-a ajutat să se lanseze în muzică, însă colaborarea lor a trebuit să înceteze. Şi asta pentru că Ştefan Stan a semnat un contract cu o altă casă de producţie, Universal.

smiley-stefan-stan

“În momentul de faţă nu mai colaborez cu Ha Ha Ha Production. Am lucrat cu Smiley, dar doar pentru albumul meu de debut “Povestea mea”. Eu sunt un artist al Universal Music România. Ei mi-au sugerat o colaborare cu Tommo Production, cei care au lansat-o pe Nicole Cherry. Am făcut deja un prim single care sună demenţial. Este exact pe stilul meu, pe ce simt eu acum. Este de fapt despre viaţa personală a mea, a ta, a oricui. Singurul impediment e că-i în limba engleză. Am încercat cu versuri în limba română, dar nu a ieşit cum trebuie. Va fi lansat la finele lunii octombrie sau începutul lui noiembrie”, a declarat Ştefan Stan.

Ce părere aveţi, a procedat corect Ştefan Stan faţă de cel care l-a antrenat pentru “Vocea României”?! (I.G.)