Smiley
Featured, Life

Smiley a trăit o dramă când tatăl lui a făcut AVC

Smiley a ascuns multă vreme o dramă care s-a petrecut în familia lui. Artistul a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în momentul în care tatăl lui a făcut un atac cerebral.

Drama cutremurătoare a lui Smiley. Artistul a fost invitatul lui Damian Drăghici, la podcastul acestuia, iar fanii aui aflat ce se ascunde în trecutul familiei sale. Melodia „Confesiune” este una dintre cele mai emoționante piese lansate de Smiley.

Drama cutremurătoare a lui Smiley

Artistul a afirmat, de-a lungul timpului, că este vorba despre un cântec extrem de important pentru el, dar fără să ofere mai multe detalii. Refrenul a fost scris de Smiley când se afla în America, după ce a aflat că părintele său a făcut atac cerebral. „Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: ‘Scrie, scrie, scrie!’. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des’”, a adăugat Smiley.

Se pregăteşte de nunta cu Gina Pistol
Smiley a discutat pentru prima oară public despre posibilitatea de a se căsători cu Gina Pistol. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară, iar o căsnicie ar fi tot o premieră pentru amândoi. „Cu Gina nu a fost o dragoste la prima vedere. Nu exclud căsătoria”, a spus Smiley.

blank